x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu, în fruntea listei pentru Senat, la Timiş

Alina Gorghiu, în fruntea listei pentru Senat, la Timiş

24 Oct 2016   •   21:41
Alina Gorghiu, în fruntea listei pentru Senat, la Timiş

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, a fost validată, luni, de Biroul Politic Naţional (BPN) al partidului în fruntea listei pentru Senat a filialei Timiş.

Faţă de lista votată vineri seara, în Biroul Politic Judeţean, pe locul secund pe lista pentru Senat se află noul preşedinte interimar al PNL Lugoj, Claudiu Buciu, un tânăr de curând intrat în PNL, care a candidat ca independent în iunie şi a ajuns consilier local la Lugoj şi nu Mariana Nagy, care a trecut pe locul trei, neconsiderat eligibil.

Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, apreciază că lista stă ''sub semnul înnoirii şi în consonanţă cu aşteptările şi cu doleanţele devenite stringente ale societăţii româneşti''.

''Pe locurile eligibile, în majoritate covârşitoare sunt candidaţi noi, tineri, afirmaţi deja fiecare în zona profesională în care se manifestă, alături de două persoane consacrate, preşedinta PNL, Alina Gorghiu, care deschide lista la Senat şi Ben Oni Ardelean, actual senator al României, secretar al acestui înalt for'', afirmă Nicolae Robu, într-un comunicat de presă remis, luni, AGERPRES.

Pentru Camera Deputaţilor, pe locuri eligibile candidează Marilen Gabriel Pirtea, rectorul Universităţii de Vest,
senatorul Ben - Oni Ardelean, urmaţi de omul de afaceri Pavel Popescu - specialist în informatică economică, proeminent în activitatea de voluntariat, proaspăt intrat în PNL şi Liliana Oneţ, fost înalt funcţionar public, ca subprefect de Timiş, la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor şi în Casa de Asigurări Sociale de Sănătate.

Sursa: AGERPRES

×