x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu: PSD are o lipsă de resurse umane credibile în acest moment, în Bucureşti

Alina Gorghiu: PSD are o lipsă de resurse umane credibile în acest moment, în Bucureşti

07 Mar 2016   •   22:02
Alina Gorghiu: PSD are o lipsă de resurse umane credibile în acest moment, în Bucureşti

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu consideră că social-democraţii nu şi-au desemnat până în prezent candidaţii la alegerile locale din Bucureşti întrucât ar avea "o lipsă de resurse umane credibile" pentru Capitală.

"Eu aş miza pe o lipsă de resurse umane credibile în acest moment, pe Bucureşti. Eu m-aş simţi jignită în locul domnului Dragnea dacă trei foşti miniştri - pe care partidul meu i-a susţinut într-un cabinet şi le-a dat girul şi i-a purtat pe braţe într-o funcţie de demnitate publică - mi-ar spune ''nu'' cu atâta seninătate şi nu s-ar angaja într-o competiţie (...) în care partidul are nevoie de ei", a declarat Gorghiu, luni, la Realitatea TV, întrebată de ce crede că PSD nu şi-a desemnat până în prezent candidaţii pentru Bucureşti.

În opinia sa, este "complet deplasat" pentru un partid să îşi nominalizeze candidaţii în apropierea termenului de depunere a listelor electorale, întrucât, consideră liderul liberal, electoratul nu are timp să vadă ce proiecte au candidaţii respectivi, dacă ele sunt sau nu viabile.

"Un partid politic se pregăteşte serios pentru alegeri şi arată că este un partid serios în faţa electoratului când vine cu oferta electorală din timp", a mai spus copreşedintele PNL.

Sursa: Agerpres

×
Subiecte în articol: alina gorghiu psd bucuresti