x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Alina Gorghiu se întoarce la partid la o săptămână după ce a devenit mămică

Alina Gorghiu se întoarce la partid la o săptămână după ce a devenit mămică

de Andreea Dumitrache    |    17 Mai 2016   •   08:20
Alina Gorghiu se întoarce la partid la o săptămână după ce a devenit mămică

Co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, s-a întors la treabă. La nici zece zile după ce a născut, Gorghiu a vrut să le arate liberalilor că ea este şefa. Surse din partid spun că foştii PDL-işti îşi făceau deja planuri să obţină mai multe locuri pe listă la alegerile parlamentare. Cu Gorghiu în concediu maternal, Vasile Blaga ar fi fost şef de unul singur..

Neoficial, liberalii susţin că Gorghiu s-a întors atât de repede la muncă tocmai ca să nu-şi piardă legitimitatea în partid şi să se implice în campania electorală.

Aşa că Alina Gorghiu şi-a făcut prima apariţie în Parlament, la citirea moţiunii simple pe agricultură, depusă de social-democraţi. “Mi-am luat pantofii cu toc, n-am mai purtat tocuri de un an. Sunt bine, mă simt foarte bine, trebuie să mă ocup şi de lucrurile politice”, au fost primele cuvinte ale şefei liberalilor când a ajuns în Camera Deputaţilor. Nu şi-a luat concediu maternal pentru creşterea copilului şi nici nu i se pare că a bătut vreun record pentru că s-a întors la treabă după nici zece zile. Cu cel mic, cu Noah, se descurcă de minune. “Suge, doarme și în rest nu vă mai spun, dar vă imaginați ce face. Face foarte bine, crește. E bunica acasă, a fost bunicul acasă, e Isar acasă când nu sunt eu, spre exemplu acum e el acasă, eu stau o oră jumate la Parlament, mă întorc, alăptez și fuge el. Ca orice familie care încearcă să-și găsească timp și pentru proaspătul copil și pentru treaba pe care o mai are. Încercăm să ne împărțim” a mai spus Gorghiu. De slăbit, a slăbit, a mai rămas doar cu şase kilograme în plus, iar cei mai mulţi dintre colegi i-au spus că arată minunat. “Am învățat să dorm trei, patru ore pe noapte. Nici nu mai știi când. Ziua, noaptea, toate adunate. Am parte de un copil foarte cuminte, care nu se trezește, o dată la trei ore vrea papa și în rest toate bune” le-a spus Alina Gorghiu celor care au întrebat-o cum se descurcă atât de bine cu un nou-născut.

Moţiune de cenzură la toamnă?

Apoi a trecut la războiul politic. A anunţat că PNL nu va vota moţiunea simplă pe agricultură. ”Moţiunea simplă e doar un preambul. Vă asigur că în toamnă PSD va depune moţiunea de cenzură. Moţiunea simplă astăzi pe agricultură, mâine pe energie şi ce moţiuni simple or mai susţine nu sunt decât paşi care se vor finaliza cu depunerea unei moţiuni de cenzură, pentru că ce ştie PSD mai bine să facă decât să tânjească după orice funcţie publică din România”, a spus Alina Gorghiu, la Palatul Parlamentului. 

 

Alina Gorghiu a bătut recordul Andreei Paul Vass. În octombrie anul trecut, deputatul PNL declara că a născut într-o zi de sâmbătă pentru a nu pierde nicio zi de muncă. Ulterior, şi-a amintit că ar fi născut, de fapt, într-o zi de luni.

×
Subiecte în articol: alina gorghiu