x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Andrei Alexandru: PSD a devenit un "fel de tejghea unde se vând şi se cumpără funcţii"

Andrei Alexandru: PSD a devenit un "fel de tejghea unde se vând şi se cumpără funcţii"

15 Feb 2010   •   00:00

Candidatul la preşedinţia PSD Andrei Alexandru a declarat că şi-ar dori să schimbe mentalitatea din partid, care, din punctul său de vedere, a devenit "un fel de tejghea unde se vând şi se cumpără funcţii".



Andrei Alexandru a susţinut, într-o declaraţie acordată presei la Palatul Parlamentului, că prioritatea sa în PSD o reprezintă însănătoşirea climatului din interiorul formaţiunii.

"Vedeţi bine în aceste zile cât sânge pe pereţi este din cauza faptului că ei aproape nici nu se respectă între ei. Eu îi tratez pe toţi candidaţii ca pe nişte colegi şi îi înfrunt pe idei. Asta trebuie să se schimbe în PSD", a declarat Alexandru, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, la Congres trebuie să se aleagă preşedintele şi secretarul general PSD.

"În PSD, în primul rând, vreau să schimb mentalitatea, din cauza aceasta nu este prioritar să vin cu un program, pentru că programe au făcut mulţi, dar nu le-au pus în aplicare. (...) Eu văd PSD altfel decât ceilalţi. Eu vreau să câştig votul pe proiectul meu şi nu prin promisiuni. Văd că se promit funcţii şi pe baza lor se vor da voturile la congres", a afirmat Andrei Alexandru, înaintea Comitetului Executiv Naţional al PSD. (V.A.)

×
Subiecte în articol: politic