x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu îl contrazice pe Chiliman: Niciodată puterea din PNL nu a aparţinut unei singure persoane

Antonescu îl contrazice pe Chiliman: Niciodată puterea din PNL nu a aparţinut unei singure persoane

18 Feb 2013   •   12:09
Antonescu îl contrazice pe Chiliman: Niciodată puterea din PNL nu a aparţinut unei singure persoane

Preşedintele PNL Crin Antonescu susţine că afirmaţiile primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, potrivit cărora puterea în partid este atribuită unei singure persoane, nu sunt adevărate. Crin Antonescu a afirmat că afirmațiile făcute de Andrei Chiliman nu sunt adevărate, pentru că niciodată puterea din partid nu a aparținut unei singure persoane.

"Nu s-a întâmplat niciodată în PNL și nici de acum încolo. Faptul că unii discută despre așa ceva este poziția lor. Vă rog să observați că în vreme ce o armată întreagă de propagandiști cu zurgălăi sunt îngrozitori de preocupați de calitatea democratică a vieții în PNL, partidul continuă să fie singurul în care se aud liber critici și voci, dar în PNL nu se va pune niciodată punerea puterii în mâinile unei singure persoane”, a spus Antonescu.

Andrei Chiliman şi fostul vicepreşedinte PNL Vlad Moisescu au anunţat duminică faptul că au propus zece amendamente pentru modificarea Statutului partidului, astfel încât PNL "să nu fie subordonat intereselor şi obiectivelor unei singure persoane”.

"Congresul PNL nu este şi nu trebuie să fie o adunare care votează orbeşte în favoarea intereselor unei singure persoane”, a susţinut Andrei Chiliman, duminică, într-o conferinţă de presă.

Liderul PNL a mai declarat după ședința Biroului Politic Central că joi va fi convocată delegația permanentă care va dezbate propunerile de modificare a statutului, urmând ca vineri la ora 12.00 să aibă loc congresul extraordinar pentru modificarea statutului.


×