x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Mi se pare trist ca privatizarea unei mari companii să prilejuiască un fel de joc de-a şoarecele şi pisica

Antonescu: Mi se pare trist ca privatizarea unei mari companii să prilejuiască un fel de joc de-a şoarecele şi pisica

07 Aug 2013   •   06:42
Antonescu: Mi se pare trist ca privatizarea unei mari companii să prilejuiască un fel de joc de-a şoarecele şi pisica
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marţi seara că i se pare "trist" şi "inestetic" că privatizarea CFR Marfă prilejuieşte un joc politic de-a şoarecele şi pisica între preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta, informează agerpres.ro.

"Gândul în care declaraţiile domnului Băsescu au dus discuţia a generat această polemică. Mi se pare în continuare trist, de-a dreptul inestetic, ca o temă de importanţă majoră - privatizarea unei mari companii să prilejuiască un fel de joc de-a şoarecele şi pisica, în care până la urmă cine câştigă... Domnul Băsescu speră ca această privatizare să eşueze şi să mai câştige în felul acesta nişte puncte într-un joc destul de meschin şi fără orizont. (...) Se pierde timpul. Se stă la pândă pentru câteva puncte electorale nenorocite care nu ştiu cui şi cum vor putea folosi", a spus Antonescu, într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv.

El a susţinut că declaraţiile sunt "nefaste", iar preşedintele ar fi trebuit să se pronunţe cu privire la propunerea pentru desemnarea unui ministru al Transporturilor.

"Acea decizie a CCR dă dreptul în mod abuziv să respingă o dată dacă nu-i convenea, dar ideea era că ar fi natural şi de dorit să avem cât mai repede un ministru titular şi dedicat exclusiv acestui domeniu - Transporturile", a arătat Antonescu.

Pe de altă parte, liderul liberal a precizat că nu se află nici la Miami, nici la Neptun. "Deosebirea este că sufleteşte (...) mă aflu alături de premier, nu la Miami. Nu am fost încă în această viaţă la Miami şi nu sunt nici acum la Miami. Sunt mult mai aproape. (...) La Neptun nici cu trupul, nici cu gândul", a afirmat Antonescu, indicând că nu se află nici la Mamaia.  

×