x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Revenirea salariilor bugetarilor este un lucru posibil, care trebuia făcut demult

Antonescu: Revenirea salariilor bugetarilor este un lucru posibil, care trebuia făcut demult

01 Aug 2011   •   09:53
Antonescu: Revenirea salariilor bugetarilor este un lucru posibil, care trebuia făcut demult

"Din punctul nostru de vedere, revenirea salariilor bugetarilor in sectorul public, invatamant, ordine publica, sanatate, este un lucru posibil si un lucru care trebuia sa se faca demult. Nu stiu ce va face Guvernul, nu stiu ce va face in continuare FMI, in afara de a lauda acest guvern neperformant si fara a sufla o vorba fata de risipa care s-a petrecut si se petrece in continuare din banul public in alte zone", a declarat Antonescu la RTV, in urma concluziilor prezentate astazi de seful misiunii FMI in Romania, Jeffrey Franks.

Liderul PNL a precizatt ca masura luata in 2010, de a echilibra bugetul prin reducerea cheltuielilor de la capitolul salarizarii, luata "fara niciun fel de discernamant, fara niciun fel de deosebire si nicio preocupare despre eventuala reducere a numarului in anumite zone a acestor angajati" a fost "o greseala".

"Faptul ca domnul Franks continua sa fie in admiratia prefacuta a Guvernului Boc si a gestiunii sale nu ma mira, nu e o noutate. Cred ca, in acest moment, premierul va continua cu un discurs de promisiuni in aceasta directie si, din punctul meu de vedere echilibrele bugetare ar trebui realizate prin evaluarea foarte corecta a numarului de angajati si prin actiuni de reducere cu discernamant, actiuni aplicate", a mai spus Antonescu.

×