x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Atac DUR al Elenei Udrea la adresa președintelui Iohannis: Nu este interesat de România

Atac DUR al Elenei Udrea la adresa președintelui Iohannis: Nu este interesat de România

20 Noi 2016   •   20:55
Atac DUR al Elenei Udrea la adresa președintelui Iohannis: Nu este interesat de România

Elena Udrea l-a atacat pe Klaus Iohannis, în direct, la televizor. Candidata independentă pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare îl judecă pe Președinte din cauza vacanțelor pe care le face în străinătate și consideră că nu este interesat de țară.

''Am avut un președinte care nu a plecat niciodată și și-a făcut concediile în România. Considera că noi toți trebuie să facem concediul în România. Traian Băsescu considera că dacă un om politic își face vacanța în afara țării, este un mesaj prost, greșit, nepotrivit, pe care îl dă poporului. Toți oamenii politici care au funcții trebuie să își facă vacanțele în țară.

Astăzi avem un președinte care își face vacanțele numai afară, nici nu ne anunță, pleacă pe ascuns. Problema este dezinteresul pe care îl are față de această țară, că poți să îți faci vacanța afară și când ești în România, să faci ce trebuie pentru țara asta. Dar când ești aici, ești absent și când ești plecat îți place să mergi în locuri în care te simți mai bine decât în țara asta.'', a declarat Elena Udrea, în direct, la România TV.

×