x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu cere arestarea lui Coldea și Kovesi, după ultimele dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță

Băsescu cere arestarea lui Coldea și Kovesi, după ultimele dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță

06 Ian 2017   •   08:15
Băsescu cere arestarea lui Coldea și Kovesi, după ultimele dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Traian Băsescu reacționează după ultimele dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță și cere arestarea lui Coldea și Kovesi.

"Eu spun de mult timp că nu avem control pe serviciile de informații. Spun de foarte mult timp că serviciile se autonomizează, aduceți-vă aminte cât am încercat să aflu dacă Ponta a fost ofițer acoperit și mi s-a spus că legea nu permite.

V-am spus de câteva ori că s-a făcut un șir de înscenări. Începând cu Udrea, care vineri a dat interviu și luni avea patru cereri de arestare la parlament. Nu mai spun de fratele meu, s-a ajuns la concluzia că recunoștea că a dat bani nu că a luat înapoi. Să vedeți înscenările ginerelui  meu, ale nepotului, cu provocatori trimiși să spună două vorbe", a declarat Traian Băsescu.

Traian Băsescu este tranșant și cere chiar arestarea celor acuzați de șantaj, Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea. "Aflu și eu din ce spune Ghiță că se întâlnea de două ori pe săptămână cu Kovesi. Păi eu m-am întânit cu Kovesi, cred, în cele două mandate de procuror general și unul de procuror șef DNA, de șase ori. Iar unul din episoade e cel cu revoluționarii... Am mai avut o întâlnire legată de conflictul ei cu Bica.

Și aflu că Ghiță se întâlnea de două ori pe săptămână cu Kovesi. Unde participa și Coldea și mai venea și șeful stației CIA. Pă, fraților, nu avem un procuror general să îi ia pe toți în noaptea asta? Preventiv, că să nu schimbe informații între ei dacă vreți. Așa cum procedează ei,când își aduce aminte câte un delator de ce a fost acum 10 ani și îl arestează preventiv sau așa cum i-a făcut lu Udrea. I-au cerut patru arestări într-o zi, de ce nu ar fi și ei arestați preventiv, după declarațiile lui Ghiță?"

Sursa: Romania TV

×