x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, către românii din Turcia: Dacă vă pot ajuta cu ceva, o fac, dacă nu, facem poze

Băsescu, către românii din Turcia: Dacă vă pot ajuta cu ceva, o fac, dacă nu, facem poze

05 Feb 2014   •   18:46
Băsescu, către românii din Turcia: Dacă vă pot ajuta cu ceva, o fac, dacă nu, facem poze
Sursa foto: Băsescu, către românii din Turcia: Dacă vă pot ajuta cu ceva, o fac, dacă nu, facem poze

Preşedintele Traian Băsescu a primit miercuri de la o reprezentantă a comunităţii româneşti un magnet pentru frigider în formă de corabie cu fotografia băiatului ei, a făcut poze cu românii stabiliţi în Turcia şi a mărturisit că nu se uită la serialul 'Suleyman Magnificul'. 'Dacă vă pot ajuta cu ceva, o fac, dacă nu, facem poze', a spus preşedintele la finalul discursului susţinut în faţa românilor din Turcia.

După acest moment, o tânără româncă s-a apropiat de preşedintele Băsescu şi i-a spus că vrea să îi facă un cadou, un magnet de frigider pentru nepoţica Sofia. 'Ştiu că vă doreaţi un nepoţel. Eu am un băieţel de un anişor. Dacă nepoţica dumneavoastră are avere mare, mă gândesc să-l aveţi pe băieţelul meu ca ginere', i-a spus tânăra. 'Doamnă, avere n-are, n-are, dar deşteaptă e sigur, că seamănă cu bunicul', i-a răspuns Băsescu.

Tânăra i-a urat preşedintelui Băsescu 'sănătate maximă'. 'Mă duc la Sofia cu un lucru cert, ginere are, am, 'Nepot de paşă, machedon'', a mai spus Băsescu, adăugând: 'ei, am corabia, ştiu că nu mă întorc acasă cu mâna goală'.

×
Subiecte în articol: basescu romani turcia poze ajutor