x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Berceanu îi avertizează pe membrii PDL: Cine nu respectă deciziile va fi executat fără milă

Berceanu îi avertizează pe membrii PDL: Cine nu respectă deciziile va fi executat fără milă

18 Sep 2011   •   09:22

Radu Berceanu, liderul PDL Dolj, i-a avertizat pe membrii de partid care nu se supun regulilor ca vor fi "executati fara mila", precizand ca el este obisnuit cu "regula celor doi D", "democratie la luarea deciziilor" si "disciplina".

"Eu sunt obisnuit cu o regula pe care am numit-o, foarte demult, nu de acum, de 15 ani, regula celor doi D, adica democratie la luarea deciziilor, dezbateri, luari de cuvant si, dupa ce se ia o decizie, disciplina. Cand s-a luat o decizie, toata lumea respecta aceasta decizie cu disciplina maxima. Vad ca aceasta regula se pierde atat la Dolj, cat si la nivel central. Este o regula foarte buna, de la care nu trebuie abdicat", a declarat, la Craiova, Radu Berceanu.

Liderul PDL Dolj a precizat ca au avut loc intalniri la nivel central, unde s-au stabilit mai multe reguli pentru ca democrat-liberalii sa isi vada linistiti de campania electorala.
"Cine nu respecta deciziile care s-au luat cat se poate de corect, va fi executat fara mila", a spus Berceanu.

Berceanu si-a exprimat, sambata, la Craiova, nemultimirea fata de modul in care fostul ministru Sebastian Lazaroiu s-a raportat la PDL, afirmand ca fostul consiler de la Cotroceni era "un fel de prezicator in politica, un fel de Tata Omida, ostentativ de independent".
Mediafax

×