x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: Nu vom pleca din partid

Blaga: Nu vom pleca din partid

15 Mai 2011   •   10:35
Blaga: Nu vom pleca din partid
Sursa foto: Karina Knapek/Jurnalul National
165547-.jpgVasile Blaga a declarat că îi garantează preşedintelui reales al formaţiunii, Emil Boc, că niciunul dintre cei care l-au votat şi nici el nu vor părăsi partidul. El a atenţionat că ceea ce s-a spus de la tribuna Convenţiei Naţionale sunt "adevăruri" de care trebuie să se ţină cont în viitoarea construcţie.

"Îi garantez lui Emil şi partidului că niciunul dintre cei care m-au votat astăzi sau noi nu vom pleca din partid. În acelaşi timp îl rog pe Emil să se gândească bine pentru că noi astăzi de aici am spus multe adevăruri şi trebuie ţinut cont de ele în viitoarea construcţie, iar dumneavoastră mâine va trebui să îi daţi, noi toţi, să îi dăm lui Emil o echipă puternică cu care efectiv să poată să îşi atingă obiectivele. Aveţi grijă ce veţi face şi mâine", a afirmat Blaga, potrivit agerpres.ro.

"Azi i-am încredinţat lui Emil conducerea partidului şi nu îl invidiez. Va fi o perioadă extrem de dificilă în care toată această echipă va trebui să depună eforturile necesare pentru a câştiga alegerile din 2012", a mai spus Blaga.

×
Subiecte în articol: politica vasile blaga PDL emil boc