x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc: "Alchimia" dintre mine şi Băsescu s-a "pecetluit" în 2001

Boc: "Alchimia" dintre mine şi Băsescu s-a "pecetluit" în 2001

08 Sep 2011   •   11:48
Boc: "Alchimia" dintre mine şi Băsescu s-a "pecetluit" în 2001

Premierul Emil Boc spune ca "alchimia" dintre el si seful statului, Traian Basescu, s-a "pecetluit" in anul 2001, dupa momentul alegerii sale ca deputat, in timpul campaniei pentru alegerile din PD.

"Ca si ministru al Transporturilor, l-am intalnit in perioada guvernarii 1996-2000, cu ocazia vizitelor pe la diverse lucrari de infrastructura, dar nu in mod particular. Practic, primul contact propriu-zis a fost dupa ce am ajuns deputat si in cadrul campaniei pentru alegerile din Partidul Democrat din anul 2001. Atunci, practic a fost contactul si alchimia care s-a pecetluit", a declarat Boc, intr-un interviu acordat unui blogger.

Seful Executivului a mai spus ca din "experienta americana" a invatat despre cum trebuie sa iei decizii atunci cand esti sef: "A fost acea experienta care mi-a dat pragmatismul necesar deciziilor politice de mai tarziu. Experienta americana a fost una pragmatica, una a deciziilor fundamentate pe credinta in viitorul si valorile democratice".

Intrebat care dintre cele trei candidaturi anuntate, a lui Theodor Paleologu, Silviu Prigoana sau Crisitan Preda, va fi aleasa de PDL pentru Primaria Capitalei, Boc a spus: "Fiecare are bastonul de maresal in ranita. Decizia o vom luat dupa ce ne vom fundamenta inclusiv pe baza sondajelor de opinie, in teren, ca decizia sa fie fundamentata. Oricare poate avea aceasta sansa. In final, cei care vor intruni practic optiunile bucurestenilor aceia vor intra in competitie".




×