x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc: Nu am cunoştinţă de vreo implicare a lui Oltean în cazul de la Bistriţa

Boc: Nu am cunoştinţă de vreo implicare a lui Oltean în cazul de la Bistriţa

26 Mar 2012   •   09:05
Boc: Nu am cunoştinţă de vreo implicare a lui Oltean în cazul de la Bistriţa

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, in aceasta dimineata, ca nu are cunostinta despre vreo implicare a lui Ioan Oltean in dosarul de coruptie de la Bistrita-Nasaud si ca justitia trebuie sa-si faca datoria cu obiectivitate si impartialitate.

"Nu am cunostinta de asa ceva. Justitia trebuie sa-si faca datoria cu obiectivitate si impartialitate. Eu nu am asemenea informatii nici cu privire la dansul, nici cu privire la vreun alt coleg", a raspuns Emil Boc intrebat daca stie de vreo implicare a lui Ioan Oltean in dosarul privind faptele de coruptie de la Bistrita-Nasaud.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, in aceasta dimineata, ca nu are nicio legatura cu dosarul in care sunt cercetati pentru fapte de coruptie presedintele CJ Bistrita-Nasaud, Liviu Mihai Rusu, si fostul secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Ioan Andreica si a solicitat DNA sa precizeze public daca el are vreo implicare in acest caz.

Liderul PDL a mai spus ca o explicatie pentru aparitia numelui lui in dosar este un atac politic la adresa imaginii sale, care vine din interiorul sau din exteriorul PDL.

×