x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Boc, Udrea şi Anastase, absenţi de la reuniunile PDL şi ARD

Boc, Udrea şi Anastase, absenţi de la reuniunile PDL şi ARD

de Mediafax    |    29 Sep 2012   •   10:46
Boc, Udrea şi Anastase, absenţi de la reuniunile PDL şi ARD

Emil Boc, Elena Udrea si Roberta Anastase nu au participat, sambata, la reuniunile PDL si Aliantei Romania Dreapta.

Emil Boc, Elena Udrea si Roberta Anastase nu au fost prezenti nici la sedinta Consiliului National de Coordonare (CNC) al PDL, in care democrat-liberalii au aprobat platforma program a ARD, si nici la reuniunea formatiunilor care fac parte din aceasta alianta electorala.

CNC al PDL este format din toti parlamentarii, liderii de organizatii judetene si alesii locali ai partidului.

CNC al PDL a validat, sambata, cu unanimitate de voturi aderarea partidului la Alianta Romania Dreapta, alaturi de PNTCD si PFC.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a dat citire hotararii, supusa votului CNC, unde se mentioneaza validarea platformei- program a aliantei si, de asemenea, faptul ca Alianta Romania Dreapta va avea ca simbol o inima in interiorul careia scrie ARD si dedesubtul careia sunt mentionate numele formatiunilor componente ale ARD.

''O alianta politica implica sacrificii si concesii din partea tuturor partidelor care o compun, iar formatiunile care vor compune Alianta Romania Dreapta (ARD) trebuie sa dea dovada de intelepciune. Avem obligatia sa dam dovada de intelepciune, de multa intelepciune. Sigur ca o alianta obliga si la anumite concesii, la anumite sacrificii din partea noastra, dar sunt convins ca le vom face. (...) Si ceilalti colegi din alianta trebuie sa dea dovada, la randul lor, de intelepciune, pentru ca nu poti construi partide in campanie electorala'', a afirmat Blaga.

×