x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bode: Să nu lăsăm curentele extremiste și populiste să-și impună agenda dictată de la Est de noi

Bode: Să nu lăsăm curentele extremiste și populiste să-și impună agenda dictată de la Est de noi

de Redacția Jurnalul    |    14 Oct 2023   •   18:20
Bode: Să nu lăsăm curentele extremiste și populiste să-și impună agenda dictată de la Est de noi

„Trebuie să acționăm ferm și argumentat pentru a nu lăsa curentele extremiste și populiste să câștige teren și să contamineze viața publică cu minciuni sau, mai grav, să-și impună agenda dictată punct cu punct de la Est de noi”, spune secretarul general al PNL, Lucian Bode.

„În perspectiva anului electoral care urmează, trebuie să generăm cât mai multe inițiative ancorate în realitățile momentului și să avem răspunsuri la îngrijorările legitime ale oamenilor. În lunile care vor urma, lupta politică se va intensifica. Trebuie să acționăm ferm și argumentat pentru a nu lăsa curentele extremiste și populiste să câștige teren și să contamineze viața publică cu minciuni sau, mai grav, să-și impună agenda dictată punct cu punct de la Est de noi. Trebuie să avem încredere în forțele proprii și în dorința românilor de a fi alături de Occident, acolo unde este locul României”, spune Lucian Bode.

El a participat sâmbătă la ședința regionalei OFL Nord-Vest, care a avut loc la Oradea, unde a vorbit și despre campania „Protejăm viitorul”.

„Organizația femeilor liberale promovează proiecte importante pentru comunități, unul dintre acestea fiind lansarea în dezbatere a inițiativei legislative care vizează protejarea copiilor de pericolele din mediul online, îndeosebi cele de pe platformele de socializare. Campania trebuie să ajungă în fiecare oraș, în fiecare casă, în fiecare familie. Într-o lume în care tehnologia și mediul online au devenit omniprezente, ne dorim un mediu sigur pentru copiii și tinerii noștri. Acest proiect nu limitează drepturile și libertățile copiilor, ci propune o abordare proactivă a provocărilor din mediul online la adresa dezvoltării sănătoase a acestora. Pentru Partidul Național Liberal, crearea condițiilor pentru bunăstarea familiilor din România prin realizarea echilibrului prin politici pro-familie, de sprijin și protejare a acestora, reprezintă baza pentru dezvoltarea armonioasă a societății”, încheie Bode.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Lucian Bode