x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bode: Am văzut un spectacol absolut grotesc. PSD a dat în clocot-ipocrizie, aroganță și populism

Bode: Am văzut un spectacol absolut grotesc. PSD a dat în clocot-ipocrizie, aroganță și populism

de Redacția Jurnalul    |    25 Aug 2024   •   00:00
Bode: Am văzut un spectacol absolut grotesc. PSD a dat în clocot-ipocrizie, aroganță și populism
Sursa foto: gov.ro

„PSD a dat în clocot astăzi - ipocrizie, aroganță și populism! Am văzut un spectacol absolut grotesc, al unor triste figuri politice care au avut unicul scop să atace PNL la unison”, afirmă secretarul general al PNL, Lucian Bode.

„PSD a dat în clocot astăzi - ipocrizie, aroganță și populism! Am văzut un spectacol absolut grotesc, al unor triste figuri politice care au avut unicul scop să atace PNL la unison”, scrie pe Facebook Lucian Bode.

El afirmă că PSD va pierde din nou președinția României.

„Știu că, de 20 de ani, de la Ion Iliescu, românii nu au mai vrut PSD la Cotroceni. Știu că dreapta va învinge din nou. Să aibă puțintică răbdare, nu mai e mult și vor afla cum e să ia bătaie de la dreapta. "Ei știu ceva bătaie, că au mai luat", parafrazând cuvintele rostite de o doamnă la Congres la adresa unui fost candidat al PSD la prezidențiale care a fost doar pentru o noapte președinte. Se tem de PNL și maschează asta cu atacuri disperate, afundându-se în ridicol. În schimb, în mod curios, vedem zero atacuri la AUR! PSD a picat din nou testul decenței și demnității în politică. Fac aceeași politică de acum 35 de ani, doar cu puțină spoială. Din păcate pentru ei, și românii văd acest lucru”, încheie Bode.

În timpul congresului PSD mai mulți lideri, inclusiv Marcel Ciolacu, au criticat PNL.

Marcel Ciolacu a fost reales, sâmbătă, președintele PSD și a fost desemnat de congres să candideze la alegerile prezidențiale.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: psd congres acuzatii pnl ipocrizie