x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Borbely: Era nevoie de o schimbare în PSD, îl felicit pe Ponta

Borbely: Era nevoie de o schimbare în PSD, îl felicit pe Ponta

21 Feb 2010   •   00:00

Vicepreşedintele executiv al UDMR, ministrul Borbely Laszlo, a declarat, în urma alegerii lui Victor Ponta în fruntea PSD, că era nevoie de o schimbare în PSD, care are, cu Victor Ponta, "toate şansele să fie o reală opţiune pentru votanţi".

Borbely a afirmat că la Congresul de sâmbătă PSD a dat un examen de democraţie.

"Felicit colegii din PSD pentru Congresul de ieri (sâmbătă - n.r.), m-a impresionat plăcut democraţia care a fost la Congres. Într-un partid aşa trebuie să se desfăşoare lucrurile, cu dispute, concurenţă, lobby, tot ce ţine de democraţia internă a unui partid. Sigur că au fost şi unele excese, dar PSD a dat un examen de democraţie ieri", a spus Borbely.

Borbely a adăugat că rezultatul a reflectat "nevoia de schimbare" din PSD.

"În ce priveşte rezultatul, cred că era nevoie de o schimbare în PSD, pentru că în momentul de faţă ei trebuie să arate ca partid de opoziţie o alternativă clară. Îl felicit pe domnul Ponta, e un politician tânăr, apreciat de mine şi până acum. E un «debateur» puternic, sper să fie şi organizator. Nu cred e prea tânăr pentru un partid ca PSD, cum au spus unii. Partidul trebuie să îşi schimbe mentalitatea şi apoi are toate şansele să fie un partid social-democrat, de opoziţie, o reală opţiune pentru votanţi", a mai spus Borbely.

×
Subiecte în articol: politic