x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Budăi: Ordonanța de Urgență a Guvernului Cîțu e și mai ticăloasă decât am crezut!

Budăi: Ordonanța de Urgență a Guvernului Cîțu e și mai ticăloasă decât am crezut!

18 Iun 2021   •   11:39
Budăi: Ordonanța de Urgență a Guvernului Cîțu e și mai ticăloasă decât am crezut!
Sursa foto: Captura Antena 3

Deputatul PSD Marius Budăi acuză Executivul că, prin ordonanță de urgență, „taie trei tranșe de creștere a alocațiilor”: „Ordonanța de Urgență a Guvernului Cîțu e și mai ticăloasă decât am crezut”.

„Ordonanța de Urgență a Guvernului Cîțu e și mai ticăloasă decât am crezut! Guvernul Austerității PNL-USR+UDMR taie trei tranșe de creștere a alocațiilor, fiecare de câte 20% și aruncă doar câțiva lei copiilor”, transmite Marius Budăi.

El afirmă că, astfel, creșterile din iulie 2021, ianuarie 2022 și iulie 2022 sunt înlocuite cu o singură creștere, „din pix”, în prima zi a anului viitor, de la 214 lei la 243 de lei pentru copiii între doi și 18 ani și de la 427 de lei la 486 de lei pentru copiii de până la doi ani și cei cu dizabilități.

„Începând cu 1 ianuarie 2023 alocațiile se vor indexa doar cu inflația. Toate acestea în condițiile în care alocațiile copiilor ar fi trebuit să fie deja, potrivit legii votate de PSD în Parlamentul României, de 300, respectiv 600 de lei”, conchide social-democratul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marius Budăi