x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Candidatii PNL s-au uitat la filme cu baroni PSD

Candidatii PNL s-au uitat la filme cu baroni PSD

01 Mai 2004   •   00:00

PNL si-a lansat ieri, la Sala Sporturilor din Brasov, candidatii pentru alegerile locale.

In fata a aproximativ 3.000 de persoane au defilat pe scena, anuntati de vicepresedintele PNL Mona Musca, cei 42 de candidati la primariile celor mai mari orase din tara si la trei sectoare din Bucuresti.

Evenimentul a fost deschis de Nicolae Furdui-Iancu, invitat sa cante „live" imnul national. Tema favorita in discursurile liberalilor a fost coruptia si oprimarea reprezentatilor din teritoriu de catre PSD.

Primarul din Slobozia Bradului, judetul Vrancea, Valerica Zamfirescu, s-a plans ca de trei ani este supus la „presiuni infernale", ca este „amenintat, fortat sa intre in PSD". El a mai spus ca localitatea sa a fost taiata de la programul privind alimentarea cu apa, iar el a fost supus la controale repetate si amendat „pentru motive mincinoase". Si seful campaniei locale a PNL, senatorul Gheorghe Flutur, i-a acuzat pe „baronii PSD" ca au promis „ca vor duce Romania la Bruxelles, dar in realitate au dus-o la ei acasa".

Momentul cel mai gustat de audienta a fost difuzarea unui filmulet montat pe o muzica dramatica, in care se succedau figurile lui Adrian Nastase si ale lui Nicolae Mischie, Bebe Ivanovici, Marian Oprisan si alti „baroni locali", intercalate cu titluri din ziare, care acuzau coruptia. La vederea acestor figuri, liberalii s-au dezlantuit si le-au huiduit cu foc. Manifestarea de la Sala Sporturilor a continuat cu un mars al liberalilor spre Piata Sfatului si cu un miting la care si-a lansat candidatura Ioan Ghise pentru Primaria Brasovului.(Monica Iordache)

×
Subiecte în articol: politic