x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cătălin Voicu, din arest în Parlament. PSD-istul participă la dezbaterile din Senat

Cătălin Voicu, din arest în Parlament. PSD-istul participă la dezbaterile din Senat

14 Sep 2011   •   08:32
Cătălin Voicu, din arest în Parlament. PSD-istul participă la dezbaterile din Senat

Senatorul PSD Catalin Voicu, arestat in primavara anului trecut, a venit astazi la Parlament si participa la dezbaterile din Senat pentru prima oara de cand a fost eliberat din arest.

Voicu s-a autosuspendat din PSD imediat dupa retinerea sa, insa a ramas membru al grupului parlamentar al social-democratilor.

Catalin Voicu a fost primit cu imbratisari de colegii din opozitie.

"Va las pe dumneavoastra sa apreciati de ce m-au primit bine colegii. In viata mea nu numai ca mi-am tinut cuvantul si conditia umana si nu am facut ceea ce alti oameni, din pacate, fac. Nu intru in detalii. Probabil au apreciat colegii ca merit sa fiu primit in felul acesta. Colegii ma sustin moral si sufleteste, daca va referiti la alte sustineri, nu", le-a spus el jurnalistilor intr-o pauza a plenului.

Intrebat ce a facut de la eliberarea din arest pana la participarea la lucrarile Senatului, Voicu a raspuns: "Pana acum am facut lucruri firesti: m-am ocupat de copii, de familie".

In iulie, senatorul PSD Catalin Voicu a fost eliberat din arest, dupa ce Completul de 5 Judecatori al instantei supreme a decis ca acesta sa fie judecat in libertate.

Senatorul Catalin Voicu era in arest preventiv din 30 martie 2010, el fiind judecat pentru trafic de influenta si fals in inscrisuri sub semnatura privata in legatura cu fapte de coruptie.

×