x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ce spune Lucian Bode despre unificarea Ministerelor de Interne și al Transporturilor

Ce spune Lucian Bode despre unificarea Ministerelor de Interne și al Transporturilor

19 Iul 2021   •   12:27
Ce spune Lucian Bode despre unificarea Ministerelor de Interne și al Transporturilor
Sursa foto: gov.ro

Propunerea lansată de europarlamentarul Rareş Bogdan, de comasare a Ministerului Afacerilor Interne cu Ministerul Transporturilor a fost o glumă, potrivit șefului de la Interne, Lucian Bode. 

El a fost întrebat de jurnaliști cum compentează această afirmație, făcută de Rareș Bogdan la alegerile pentru şefia filialei PNL Sălaj.

"Eram pe scenă. Eu vă cunosc pe toţi şi ştiu că nu plecaţi după fentă. A fost o glumă. Dumneavoastră aţi înţeles foarte bine că a fost o glumă. Sunt câţiva care nu au înţeles. A fost o glumă într-un moment din weekend, când noi ne alegeam conducerea filialei Sălaj şi aşa a considerat dumnealui să facă o glumă. Încă o dată, Ministerul Afacerilor Interne este o instituţie fundamentală în arhitectura de securitate a statului român. Nu putem să ne permitem nici măcar, aşa, dezbateri de genul celor demarate în zona online de desfiinţare, citez, a Ministerului Afacerilor Interne", a răspuns demnitarul.

Rareş Bogdan a declarat, sâmbătă, la Conferinţa de la PNL Sălaj, filială condusă de Lucian Bode, fost ministru al Transporturilor, că acesta este "genul de om care vorbeşte puţin şi face mult".

"Eu am spus, sper ca de data asta să nu se mai creeze un breaking news, nu-mi doresc, am spus că, la un moment dat, poate ar trebui să facem un minister al Transporturilor Interne, adică un minister al Transporturilor şi al Afacerilor Interne împreună, pe care să-l conducă un singur om, dar asta pentru că Lucian a făcut lucruri bune, nu pentru că cei de acum nu fac lucruri bune, Doamne fereşte, ci pentru că Lucian a făcut lucruri grozave acolo", a spus europarlamentarul.

×