x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cezar Preda: Ungureanu vorbeşte foarte mult fără finalitate

Cezar Preda: Ungureanu vorbeşte foarte mult fără finalitate

de Mediafax    |    26 Noi 2013   •   18:14
Cezar Preda: Ungureanu vorbeşte foarte mult fără finalitate

Vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat că Mihai Răzvan Ungureanu "vorbeşte foarte mult fără finalitate", referindu-se la apelul acestuia faţă de forţele de dreapta pentru constitutirea unui bloc al unităţii naţionale.

"Răzvan Ungureanu vorbeşte foarte mult, în rest construcţii, proiecte nu văd. Vorbeşte foarte mult fără finalitate", a spus Cezar Preda despre Mihai Răzvan Ungureanu.

Preşedintele FC, Mihai-Răzvan Ungureanu, a trimis o invitaţie reprezentanţilor partidelor de centru-dreapta la o dezbatere comună pe tema reunificării dreptei, el propunând constituirea în rândul opoziţiei a unui Bloc al Unităţii Naţionale (BUN).

Într-un comunicat transmis marţi de FC, Mihai-Răzvan Ungureanu declară că a lansat un nou apel către toate formaţiunile de dreapta. "Am trimis o scrisoare preşedinţilor PDL, PMP, PNŢCD, IRL şi PER şi i-am invitat la o discuţie în care să hotărâm dacă mai este sau nu posibilă unitatea de acţiune a forţelor politice de centru-dreapta începând cu luna ianuarie a anului 2014", menţionează el.

Potrivit sursei citate, preşedintele FC a trimis luni o invitaţie reprezentanţilor partidelor de centru-dreapta, la o dezbatere comună pe tema reunificării dreptei din România.

"Propun ca această întâlnire să aibă loc cât mai curând. Împărtăşesc îngrijorarea mea cu colegii mei din celelalte partide politice de dreapta", a spus Ungureanu.

Iniţiativa lui Ungureanu a fost primită pozitiv de preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac.

"Partidul Mişcarea Populară este pe linia politică lansată de Traian Băsescu şi vrem o dreaptă unită împotriva stângii socialiste. Considerăm că apelul lui Mihai-Răzvan Ungureanu este binevenit", a precizat Tomac.

El a spus că speră ca acest proiect să reprezinte "nucleul dur al unor forţe responsabile de dreapta".

"Îi chemăm alături de noi pe toţi românii care susţin această idee", a mai spus Tomac.

El a arătat că, în acest spirit, Partidul Mişcarea Populară şi Forţa Civică au demarat procesul de fuziune, arătând că cele două partide sunt în pline discuţii şi merg în continuare pe linia de a crea un partid politic de dreapta.

×