x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Chiliman, despre eventuale demisii din PNL: "Decât să ai păduchi în blană, mai bine ducă-se! "

Chiliman, despre eventuale demisii din PNL: "Decât să ai păduchi în blană, mai bine ducă-se! "

08 Mar 2010   •   00:00
Chiliman, despre eventuale demisii din PNL: "Decât să ai păduchi în blană, mai bine ducă-se! "
Sursa foto: Dan Marinescu/Jurnalul National

Preşedintele PNL Bucureşti, Andrei Chiliman, a declarat că vor fi "câţiva deputaţi" care vor pleca din PNL, dar "decât să ai păduchi în blană, mai bine ducă-se!". Deputatul PNL Ioan Timiş a anunţat că pleacă din PNL şi va trece la PD-L, pentru că acest partid are în ideologia sa un orizont liberal.



"Sunt câţiva deputaţi care probabil că au nişte datorii de diverse feluri către diverse persoane şi care o să plece. Dar decât să ai păduchi în blană, mai bine ducă-se! Eu vă spun un lucru: faptul că oamenii ăştia nu pleacă acum e chiar rău pentru partid. Trebuie să plece, ca să curăţăm partidul de asemenea oameni", a declarat Andrei Chiliman.

"Joi, când am avut Delegaţie Permanentă şi Consiliu Naţional m-am întâlnit cu Timiş (deputatul Ioan Timiş - n.r.), care vineri a plecat şi l-am întrebat pe Timiş: «E adevărat că pleci?». «Nu e adevărat, nu plec, astea sunt minciuni». A doua zi a plecat. Deci, oamenii ăştia aveau aranjamente făcute mai demult, să fim serioşi, ăştia nu pleacă din cauza Congresului. Eu vă spun, ducă-se, n-avem nevoie de ei!", a afirmat Chiliman la RFI România.

Deputatul PNL Ioan Timiş a anunţat, vineri, că pleacă din PNL şi va trece la PD-L, pentru că acest partid are în ideologia sa un orizont liberal, informează Mediafax. Timiş a criticat faptul că liderul Crin Antonescu impune un "absolutism iluminat", dorind să fie singura stea care străluceşte pe cerul formaţiunii liberale.

×
Subiecte în articol: politic