x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cine a semnat protocolul? - Galceava in Alianta D.A.

Cine a semnat protocolul? - Galceava in Alianta D.A.

de Dana Piciu    |    14 Mar 2006   •   00:00
Cine a semnat protocolul? - Galceava in Alianta D.A.

Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu, a precizat ieri ca protocolul Aliantei a fost semnat intre doua "institutii", respectiv PNL si PD, si nu intre oameni.

Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu (foto), a precizat ieri ca protocolul Aliantei a fost semnat intre doua "institutii", respectiv PNL si PD, si nu intre oameni.
"Institutia numita PNL are peste 130 de ani vechime, in decursul anilor avand multi membri si multe conduceri." A pune semnul egal intre oameni, la un moment dat, ca fiind ei insisi institutii nu cred ca este cea mai buna abordare", a mai spus Nicolaescu, referindu-se la declaratia sefului statului conform careia protocolul Aliantei D.A. a fost semnat din partea PNL de oameni care nu mai au influenta consistenta in raport cu actuala conducere a partidului. La randul sau, presedintele filialei Bucuresti a PNL, Ludovic Orban, a remarcat ca nici actualul lider al PD, Emil Boc, nu a semnat protocolul. "Poate de aceea nu este respectat de PD", a continuat Orban.

DISPONIBILITATE. Liderul PNL, Calin Popescu Tariceanu, si-a exprimat disponibilitatea pentru o discutie intre presedintele Traian Basescu si liderii Aliantei PNL-PD, asa cum a propus seful statului.

×
Subiecte în articol: politic