x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cine este Ioana Bran, propunerea PSD pentru Ministerul Tineretului și Sportului!

Cine este Ioana Bran, propunerea PSD pentru Ministerul Tineretului și Sportului!

26 Ian 2018   •   14:40
Cine este Ioana Bran, propunerea PSD pentru Ministerul Tineretului și Sportului!
Sursa foto: presasm.ro

Ioana Bran (31 ani), deputat PSD de Satu Mare, a fost propusa pentru a fi ministrul Tineretului si Sporturilor in guvernul condus de Viorica Dancila. 

Actuala secretară a Camerei Deputaților are un background impresionant: este fiica cea mică a milionarului din Satu Mare Ioan Bran, patronul Distileriilor Bran, cele care produc pălinca de export Bran, scrie presasm.

Ioana Bran a făcut PR pentru palinca produsă de familia sa, declarând că se află la „a 4-a generație de “pălincari”, „ca atare este normal ca secretul și rețeta produselor noastre să se păstreze și să se transmită din generație în generație”.

Ioana Bran este absolventa Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca. Parlamentarul sătmărean deține şi un masterat în audit şi expertiză contabilă.

A intrat în politică în 2010, iar în 2012 a fost aleasă consilier județean pe listele USL Satu Mare. De asemenea, Ioana Bran deține funcția de preşedinte al Tineretului Social Democrat din Satu Mare şi de vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD.

×
Subiecte în articol: Ioana Bran distileriile bran