x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Toate stațiile GPL din țară vor fi verificate!

Ciolacu: Toate stațiile GPL din țară vor fi verificate!

de Redacția Jurnalul    |    27 Aug 2023   •   15:48
Ciolacu: Toate stațiile GPL din țară vor fi verificate!
Sursa foto: facebook

De luni, toate stațiile GPL din țară vor fi verificate, potrivit premierului Marcel Ciolacu. Acesta a mai spus că nu a vorbit cu primarul din Caracal despre activitatea fiului său, cel care deținea depozitul din Crevedia.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat pentru ziua de luni o ședință de îndată a CJ Dâmbovița, astfel încât toate persoanele afectate să primească ajutor. De asemenea, Ciolacu a precizazt că ulterior vor fi luate și la Guvern măsurile necesare din fondul de rezervă al primului ministru

Întrebat dacă a discutat cu primarul din Caracal, județul Olt, despre depozitul de GPL deținut de fiul lui la Crevedia, județul Dâmbovița, unde a avut loc explozia, Ciolacu a spus că nu este în atribuțiile sale.

„Fiecare dintre noi este copilul cuiva. Ce este cel mai important (..) este că cine se va face vinovat va suporta rigorile legii fără excepție. Eu nu trebuie să ia legătura cu tatăl nimănui, cu tatăl niciuinui acționar, nu este în atribuțiile mele”, a mai spus Ciolacu.

Premierul a declarat că de luni toate stațiile GPL din țară vor fi controlate.

„De mâine (luni - n.r.) toate stațiile de GLP vor intra într-un sistem de control. Mai mult, unde se vor găsi elemente și încălcări care ar duce la a pune în pericol viața oamenilor se vor închide activitățile pe loc. Dacă va fi nevoie vom face modificări legislative în cursul săptămânii viitoare astfel încât aceste lucruri să se întâmple fără procese și fără ca anumiți oameni să încerce să mai țină afacerile chiar dacă sunt ilegale”, a mai spus premierul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu statii gpl