x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: 6 lei pe zi! Aceasta este rația impusă de Orban persoanelor de peste 75 de ani

Ciolacu: 6 lei pe zi! Aceasta este rația impusă de Orban persoanelor de peste 75 de ani

23 Noi 2020   •   17:02
Ciolacu: 6 lei pe zi! Aceasta este rația impusă de Orban persoanelor de peste 75 de ani
Sursa foto: Lucian Alecu

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu, critică demersul Guvernului de a oferi bătrânilor carduri pentru mese calde: „6 lei pe zi! Aceasta este rația impusă de Orban persoanelor de peste 75 de ani, în bătaie de joc”.

„6 lei pe zi! Aceasta este rația impusă de Orban persoanelor de peste 75 de ani, cărora le-a dat, în bătaie de joc, carduri pentru mese calde acum, în campanie electorală! 6 lei pe zi! Doar de la restaurantele închise de același Orban! În frig, pe terase, sau on-line, de la zeci de km distanță, pentru cei din mediul rural. Ați auzit ceva mai cinic de atât?!”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

El adaugă că, „bineînțeles, banii pe card vor veni doar după alegeri”.

„Acum, doar promisiuni... Așa sunt folosite fondurile europene, de un guvern care și-a făcut un titlu de glorie din a-i umili pe toți români. Total ineficient pentru persoanele cărora li se adresează programul european, dar în folosul clientelei liberale. Ludovic, tu ce mănânci de 6 lei pe zi? A cui este firma care a tipărit cardurile? Ale cui sunt restaurantele agreate să primească acele carduri?", conchide liderul PSD.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu