x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, atac la presedintele Iohannis și PNL: Vor să mai stăm două luni în starea asta de alertă

Ciolacu, atac la presedintele Iohannis și PNL: Vor să mai stăm două luni în starea asta de alertă

28 Mai 2020   •   11:55
Ciolacu, atac la presedintele Iohannis și PNL: Vor să mai stăm două luni în starea asta de alertă
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, că PNL vrea să mai stăm două luni în starea asta de alertă care înseamnă maxim interes pentru afacerile liberalilor pe bani publici și minimă preocupare pentru repornirea economiei și nivelul de trai al românilor.

”PNL vrea să mai stăm două luni în starea asta de alertă care înseamnă maxim interes pentru afacerile liberalilor pe bani publici și minimă preocupare pentru repornirea economiei și nivelul de trai al românilor. Eu și colegii mei din PSD nu putem fi de acord cu așa ceva”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea joi, 28 mai a.c., ora 13:00, la Palatul Cotroceni, o ședință privind măsurile de gestionare a epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul României, Ludovic Orban.

Vor mai participa ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, și Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu