x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, despre Orban: Poate aşa e felul dânsului de a sărbători în fiecare instituţie pe unde ajunge

Ciolacu, despre Orban: Poate aşa e felul dânsului de a sărbători în fiecare instituţie pe unde ajunge

27 Mai 2021   •   08:00
Ciolacu, despre Orban: Poate aşa e felul dânsului de a sărbători în fiecare instituţie pe unde ajunge

Președintele PSD Marcel Ciolacu a spus miercuri seara, referindu-se la ziua lui Ludovic Orban, că „poate aşa e felul dânsului de a sărbători în fiecare instituţie pe unde ajunge”.

Întrebat, miercuri seara, la TVR, cum comentează faptul că Ludovic Orban a fost surprins din nou sărbătorindu-și ziua la Parlament, liderul social-demcrat a spus: „Poate aşa e felul dânsului de a sărbători în fiecare instituţie pe unde ajunge, să facă astfel de chefuri. Este… nici nu vreau să mă gândesc dacă noi am fi făcut aşa ceva ce s-ar fi întâmplat în spaţiul public”.

Marcel Ciolacu a amintit și de faptul că a fost și el fotografiat într-un restaurant cu familia.

„M-a prins cu soţia, cu fiul, cu nepotul, numai membri de familie, în afară de Mihai Tudose. Și că eram opt la masă în loc de şase. Am plătit amenda. Noi vorbim de instituţii publice. Mai mult, noi vorbim de oameni care guvernează ţara şi conduc ţara în acest moment”, a spus Ciolacu.

Marți a fost ziua președintelui Camerei Deputaților, Ludovic Orban, care a împlinit 58 de ani.

Zeci de colegi ai lui Orban au participat la aniversare, în Salonul Spaniol, fără să poarte mască. „Regulile au fost respectate. Ei nu au venit într-un mod organizat, nu au avut nicio invitație. Dacă vin colegi să-ți spună La mulți ani nu poți să le întorci spatele”, a spus Ludovic Orban.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu