x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, despre programul de guvernare: Minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi!

Ciolacu, despre programul de guvernare: Minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi!

23 Dec 2020   •   13:38
Ciolacu, despre programul de guvernare: Minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi!
Sursa foto: Lucian Alecu

Programul de guvernare al „noului CDR” reprezintă ”minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi”, afirmă liderul PSD, Marcel Ciolacu.

„Programul de Guvernare al #nouluiCDR arată adevărata față a celor care conduc România: minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi! Marile priorități ale Dreptei rămân aceleași ca în timpul crizei din 2010: austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare”, opinează Marcel Ciolacu.

El acuză că se reia în viteză maximă privatizarea celor mai profitabile companii de stat în plină pandemie, „fiindcă sponsorilor de partid le e foame mare”.

„Se bagă din nou pe gât românilor #privatizareaSănătății, prin reducerea fondurilor alocate serviciilor de stat și bani mai mulți pentru asigurări private. Se privatizează chiar și încasarea taxelor și impozitelor de către USR-PLUS vor să le dea unor firme prietene. SD se va opune în Parlament unor asemenea decizii scandaloase care vor transforma într-un coșmar viața țării! Gașca Pierzătorilor se transformă acum în #CoalițiaVânzătorilordețară care vrea să le fure cu totul viitorul românilor”, conchide social-democratul.

Programul de Guvernare al Cabinetului Cîțu promite că datoria publică nu va depăși pragul de 60% din PIB, creșterea colectării veniturilor din accize, TVA și taxe vamale, reforma ANAF, reformarea sistemului fiscal-bugetar și modernizarea infrastructurii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu program de guvernare