x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cioloş: Îi rog, pe cei care învinuiesc Guvernul de teamă, să pună în practică ceea ce cer altora să facă

Cioloş: Îi rog, pe cei care învinuiesc Guvernul de teamă, să pună în practică ceea ce cer altora să facă

02 Feb 2016   •   07:14
Cioloş: Îi rog, pe cei care învinuiesc Guvernul de teamă, să pună în practică ceea ce cer altora să facă

Premierul Dacian Cioloş le-a cerut celor care învinuiesc Guvernul de teamă sau lipsă de responsabilitate "să pună în practică ceea ce cer altora să facă".

"Nu vreau să dau lecţii nimănui. Îi rog doar, cu respect şi încredere, pe cei care învinuiesc guvernul de teamă sau lipsă de responsabilitate, să pună în practică ceea ce cer altora să facă. Schimbarea poate veni şi din dezordine, dar cred că e mai solidă dacă ea vine din ordinea firească a lucrurilor", a scris Cioloş, pe Facebook, puţin după miezul nopţii de luni spre marţi.

Premierul a mai spus că ziua de luni a fost o zi "grea", în care a încercat să ia decizia "cea mai înţeleaptă".

"Astăzi a fost o zi grea. Am încercat să iau decizia cea mai înţeleaptă, pornind de la o anumită ordine a lucrurilor, care ar trebui să stea la baza schimbării pe care ne-o dorim. O ordine care îl pune pe fiecare la locul lui, pentru a-şi asuma răspunderea dată de poziţia pe care o are", a arătat Cioloş.

Şeful Guvernului a avut luni o serie de întâlniri cu liderii partidelor parlamentare pe tema modificării legii alegerilor locale. În urma acestor discuţii, Cioloş a spus că decizia organizării alegerilor locale în două tururi de scrutin trebuie luată în Parlament şi că Guvernul e gata să sprijine un astfel de demers. 

Agerpres

×
Subiecte în articol: dacian ciolos