x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîțu: Când am decis să intru în politică, am știut că singura variantă este să fiu liberal

Cîțu: Când am decis să intru în politică, am știut că singura variantă este să fiu liberal

24 Mai 2021   •   11:46
Cîțu: Când am decis să intru în politică, am știut că singura variantă este să fiu liberal
Sursa foto: Lucian Alecu

Când am decis să intru în politică, am știut că singura variantă este să fiu liberal, spune Florin Cîțu la aniversarea a 146 de ani de la înființarea PNL, în timp ce deputatul Iulian Bulai afirmă că dacă ar fi fost în PNL s-ar fi asigurat că oameni ca Mihai Chirica nu ar fi intrat în partid.

„La mulți ani, România liberală! Partidul Național Liberal aniversează astăzi 146 de ani de la înființare. Aproape un veac și jumătate în care PNL a promovat singura soluție pentru bunăstarea tuturor cetățenilor: liberalismul. Când am decis să intru în politică, am știut că singura variantă este să fiu liberal. Doar liberalismul salvează România, iar românii trebuie să știe că guvernul de dreapta este singura soluție! În 2019, PNL a scăpat țara de PSD și și-a asumat guvernarea într-o perioadă foarte dificilă. Acum, guvernul pe care îl conduc își asumă cele mai curajoase reforme liberale. Pentru România urmează o etapă importantă, de creștere economică. Nu există altă soluție, doar liberalismul. La mulți ani, PNL”, transmite lorin Cîțu.

Alina Gorghiu, fost lider al PNL, afirmă că, „cu momente mai bune sau mai rele din care liberalii au învățat că, pentru a schimba în bine o țară, trebuie să vezi mereu în perspectiv”.

„Să cunoști și să respecți trecutul, dar să știi că timpurile se schimbă mereu. Iar viitorul poate fi mai bun, poate fi diferit - noi suntem cei care îl alegem. Și avem mereu posibilitatea de a decide proiectul cel mai potrivit! Timp de 146 de ani, PNL a fost partidul guvernărilor de succes în România!!! A livrat programele și rezultatele de care românii aveau nevoie pentru a trăi mai bine. Rețeta a fost mereu aceeași: alegerea oamenilor potriviți pentru guvernare, dialog permanent cu țările partenere, prezentarea francă în fața românilor a ideilor liberalismului românesc. Proiectul de perspectivă de acum este PNL2024. Vom prezenta, atunci, românilor, bilanțul celor 4 ani de guvernare care sunt acum la început. Și proiectul nostru politic prin care vom duce România europeană mai departe”, scrie pe Facebook Alina Gorghiu.

Deputatul USR Iulian Bulai ține să le ureze colegilor din PNL să aibă „mult curaj, înțelepciune și tărie”.

„Pentru a promova mai mult liberalism, mai multă deschidere și reformă, drepturile omului și o societate deschisă. (...) Dacă nu aș fi membru fondator al USR, aș fi fost probabil în PNL. Aș fi luptat pentru valorile de mai sus și m-aș fi asigurat că oameni ca Mihai Chirica nu ar fi intrat în partid, iar situații ca cele de la Apele Române Iași-Bârlad să nu existe”, spune Bulai.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu