x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cîțu insistă pentru demiterea directorului CFR. „Nu trebuie să deconteze toată guvernarea pentru un singur director!”

Cîțu insistă pentru demiterea directorului CFR. „Nu trebuie să deconteze toată guvernarea pentru un singur director!”

31 Iul 2021   •   17:43
Cîțu insistă pentru demiterea directorului CFR. „Nu trebuie să deconteze toată guvernarea pentru un singur director!”

Premierul Florin Cîțu insistă pentru demitertea lui Ovidiu Vizante, directorul CFR Călători, spunând că nu trebuie să deconteze o întreagă guvernare pentru un director. El precizează însă că decizia este în mâna ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă.

Întrebat de jurnaliști, sâmbătă, la Tulcea, de ce nu a fost schimbat directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, premierul Florin Cîțu a spus că decizia este în mâna ministrului Transporturilor, el fiind de părere că nu trebuie să deconteze o întreagă guvernare pentru un director.

„Eu rămân la ceea ce am spus acum două zile (joi - n.r.). Trebuie să fim foarte atenți pentru că astfel de lucruri le decontăm toți. Le decontează toată guvernarea, nu le decontează doar un anumit partid politic. Uneori trebuie să luăm astfel de decizii. Decizia este în continuare la ministrul Transporturilor. Decizia de a demite este a ministrului Transporturilor, dar eu cred că nu trebuie să deconteze o întreagă guvernare pentru un singur director”, a spus Cîțu.

Premierul Florin Cîțu i-a cerut joi ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, să îl demită pe directorul CFR SA, Ovidiu Vizante, spunând că „dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”, dar ministrul Transporturilor a spus că după ce Vizante și-a cerut scuze, cazul este închis.

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a intervenit, joi dimineață, la Antena 3, și, întrebat de ce o locomotivă nu a ajuns timp de 8 ore la acel tren, și a spus că nu el trebuie întrebat despre acest lucru.

„De ce mă întrebați pe mine? Noi am pus la dispoziția CFR-ului această locomotivă. Dacă a fost un pom căzut pe linie, locomotiva nu poate, din păcate, sări peste linie (...) Încercați, totuși, să vorbiți cu responsabilii, cei care se ocupă de circulație. (...) Cred că e impropriu să spuneți că au stat abandonați (...), încercați să găsiți transbordare pentru 1.000 de călători la 1 noaptea”, a spus Vizante.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Florin Cîțu