x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă, despre o eventuală candidatură a lui Dumitrescu la CJ Prahova: Rămânem în analiză

Ciucă, despre o eventuală candidatură a lui Dumitrescu la CJ Prahova: Rămânem în analiză

de Redacția Jurnalul    |    27 Mar 2024   •   19:41
Ciucă, despre o eventuală candidatură a lui Dumitrescu la CJ Prahova: Rămânem în analiză
Sursa foto: Facebook

Nu am primit o propunere privind o eventuală candudatură a lui Iulian Dumitrescu la Consiliul Județean Prahova, spune Nicolae Ciucă. „În momentul de față, rămânem în analiză”, menționează liderul PNL. Dumitrescu este acuzat de luare de mită și fals în declarații.

„Nu avem analiza încă. Fiecare dintre candidați, la consiliu județean și la municipiile reședință de județ, au fost aprobate în Biroul Politic Național. În momentul în care vom avea această propunere, vom lua în analiză, ținând cont de toți factorii. PNL niciodată nu și-a susținut sau să fi blocat sau să fi intervenit în vreun fel în exercitatea actului de justiție, cum fac alții. Noi nu ne-am îndreptat niciodată împotriva instituțiilor țării care au atribuții în exercitarea actului de justiție”, spune președintele PNL, Nicolae Ciucă, întrebat despre o eventuală candidatură a lui Iulian Dumitrescu la CJ Prahova.

Ciucă precizează că Iulian Dumitrescu s-a autosuspendat din PNL.

„În momentul de față, rămânem în analiză, pentru că Prahova nu e un județ mic, Prahova e un un județ mare pe care trebuie să îl analizăm și să-l gestionăm politic, astfel încât și dacă pierdem să putem să facem controlul pierderilor”, încheie Ciucă.

Iulian Dumitrescu este acuzat de procurorii DNA de luare de mită și fals în declarații, iar pe durata controlului judiciar a fost suspendat din funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova. El a demisionat din funcția de prim-vicepreședinte al PNL și lider al filialei PNL Prahova.

(sursa: Mediafax)

 

×