x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciucă: Negociem cu orice partid care dorește să vină să susțină politicile de dreapta

Ciucă: Negociem cu orice partid care dorește să vină să susțină politicile de dreapta

de Redacția Jurnalul    |    14 Iun 2024   •   18:00
Ciucă: Negociem cu orice partid care dorește să vină să susțină politicile de dreapta

 „Negociem cu orice partid care dorește să vină să susțină politicile de dreapta”, spune Nicolae Ciucă, întrebat despre varianta ca partidele de dreapta să se alinieze în spatele său pentru a susține candidatura sa la prezidențiale.

Nicolae Ciucă a spus că, după încheierea alegerilor europarlamentare și locale, „s-a intrat în logica următorului tur de alegeri” și în felul acesta „se folosesc narative care sunt livrate către mass media”.

„Ceea ce vă pot spune cât se poate de asumat și de responsabil este faptul că, pe o astfel de decizie, ne luăm această libertate de a discuta, de a negocia cu orice partid care dorește să vină să susțină politicile de dreapta. (...) Cei care vor să vină alături de noi în acest demers sunt bineveniți”.

Întrebat dacă se referă la „PNL la guvernare sau PNL în afara guvernării”, liderul PNL a răspuns „cu PNL la guvernare”.

Întrebat mai departe cum ar putea funcționa o coaliție cu doi contracandidați, Ciucă a spus că este vorba despre doi contracandidați care au respectat tot ceea ce ține de relația de guvernare, de relația politică în interiorul coaliției: am avut o atitudine cât se poate de echilibrată și de onesă și la fel vom avea și de aici înainte”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciuca negocieri partid dreapta