x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică CoadA mare la sediul PC - Nevoiasi in audienta

CoadA mare la sediul PC - Nevoiasi in audienta

de Carmen Vintila    |    24 Feb 2007   •   00:00
CoadA mare la sediul PC - Nevoiasi in audienta

Vicepresedintele PC Bucuresti Cristian Popescu Piedone (foto), presedinte al Asociatiei pentru Protectia Cetateanului, a tinut ieri la sediul central al partidului prima serie de audiente cu cetatenii ale caror probleme nu au fost rezolvate de autoritatile publice locale. Peste 600 de persoane din toata tara au venit sa-si spuna pasurile.

MEMORII. Unii aveau nevoie de un loc de munca, altii de locuinte. Cele mai multe cazuri au fost insa cele ale persoanelor evacuate in baza Legii 10/2001. Oameni care s-au plans ca nu sunt primiti in audiente la autoritatile locale sa-si faca cunoscute problemele.

O doamna fusese evacuata cu forta dintr-o casa nationalizata si in urma procesului intentat de proprietar a fost obligata de justitie sa plateasca despagubiri pentru perioada de timp in care proprietarul nu si-a putut inchiria casa. Doi batrani de 90 de ani, chiriasi intr-un apartament retrocedat, le expirase contractul, iar proprietarul le-a refuzat prelungirea acestuia. Au depus memorii la Primaria Sectorului 6 si doua dosare la ANL, dar situatia lor locativa nu a fost rezolvata. Juristii Asociatiei lui Piedone au preluat toate plangerile cetatenilor, precum si documentele aduse de acestia.

×
Subiecte în articol: politic