x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Răzvan Ungureanu: În principiu, nu există probleme ca Forţa Civică să-şi unească forţele cu Mişcarea Populară

Mihai Răzvan Ungureanu: În principiu, nu există probleme ca Forţa Civică să-şi unească forţele cu Mişcarea Populară

09 Apr 2013   •   18:38
Mihai Răzvan Ungureanu: În principiu, nu există probleme ca Forţa Civică să-şi unească forţele cu Mişcarea Populară
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat că, principial, nu există niciun fel de problemă ca partidul pe care îl conduce să-şi unească forţele cu Mişcarea Populară, informează agerpres.ro.

"Oricând suntem deschişi pentru o colaborare pe teme de natură civică care să intereseze publicul larg, iar la nivelul partidului nu cred că există nicio oprelişte în a identifica punctele de interes comun şi, pe baza unui protocol, să putem acţiona împreună, să ne unim forţele. Deci, principial, nu este absolut niciun fel de problemă", a punctat Ungureanu, la o dezbatere pe tema Legii urbanismului.

În opinia lui Ungureanu este important să se prevină fragmentarea dreptei.

"Nu vorbim de porţiuni de electorat ca şi cum ar fi bucăţi dintr-o plăcintă din care fiecare încearcă să ia ceva şi nici nu este o nuntă cu o singură mireasă şi foarte mulţi miri. Este, până la urmă, reprezentarea politică adecvată a unor milioane de cetăţeni români care aşteaptă un răspuns alternativ corect la ceea ce face astăzi puterea. Un răspuns bine construit, articulat, vizionar, un răspuns construit pe principii de dreapta, nu pe principii socialiste şi care, în eventualitatea înlocuirii celor de la putere, să poată opri dezastrul şi să asigure prosperitatea României", a afirmat Ungureanu.

El a precizat că modelul Mişcării Populare este de fapt modelul generat de Iniţiativa Civică, de centru-dreapta, acum aproape un an de zile.

"A apărut iniţiativa, iar în două luni a generat propriul proiect politic care a fost Partidul Forţa Civică", a mai spus Ungureanu.

×