x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cristian Diaconescu: Nu mai candidez la preşedinţia partidului şi sprijinul meu merge către Mircea Geoană

Cristian Diaconescu: Nu mai candidez la preşedinţia partidului şi sprijinul meu merge către Mircea Geoană

20 Feb 2010   •   00:00

Cristian Diaconescu şi-a anunţat retragerea candidaturiiacordarea voturilor susţinătorilor săi lui Mircea Geoana. "Sunt emoţionat şi vă mulţumesc!", a răspuns, aparent surprins, Geoană.

"Vă mulţumesc pentru că am avut un schimb de idei. E evident că suntem extrem de preocupaţi de ceea ce urmează să se intample. Nu sunt vorbe goale, avem o realitate de o culoare portocalie care se pare că nu mai reprezintă principalul nostru obiectiv şi cred că acest lucru e greşit.

Sunt convins că va trebui să facem mult mai multe lucruri pentru noi şi pentru cetăţenii României.

Eu lucrez împreună cu Mircea Geoană de 16 ani. Sunt singurul din această sală  care are pretenţia că îl ţtie pe Mircea Geoană mult mai bine decât mulţi dintre dvs. În câteva luni va trebui să trecem la organizarea unui congres de profunzime
Nu mai candidez la preşedinţia partidului şi sprijinul meu merge către Mircea Geoană.



Cristian Diaconescu: Am ajuns de râsul lumii!
"Aveam un discurs care începea cu demnitate şi respect, vreau să vă întreb dacă pe acest fundal doriţi să auziţi o opinie despre demnitate şi respect. Daca da, va rog să aplaudaţi.

PSD se pare că s-a supraîncălzit şi că ar trebui să se răcorească. Cred ca a venit momentul în care câţiva dintre cei aflaţi în sală să părăsească partidul şi să lase uşa deschisă pentru a ne răcori.
Atât timp cât nu restabilim disciplina, rigoarea şi respectul, astfel de spectacole vor continua şi partidul se va prăbuşi. E nedrept pentru aceia care aţi investit răbdare, bani şi respect să asistaţi la un PSD care va intra în disoluţie.
Eu am strâns din dinţi când ne-am trezit în PSD cu un circ mediatic fără precedent

Nu am lucruri noi să vă spun, ştiţi că pe acest fundal şi cu astfel de atitudini, tot ceea ce înseamnă putere de dreapta în România îşi freacă mâinile de statisfacţie. Am ajuns de râsul lumii! Pericolul de rupere al partidului este mare, partidul este în cumpănă".


Diaconescu: Nu am emoţii, nu e cazul să mă retrag
Vicepreşedintele PSD Cristian Diaconescu, candidat la şefia partidului, a declarat, azi, înainte de congres, că nu are emoţii, criticând presa pentru întrebările referitoare la retragerea candidaturii sale şi precizând că nu e cazul să se retragă.
Întrebat dacă are emoţii, Diaconescu a replicat: "Eu nu!".

La întrebarea privind retragerea candidaturii sale, Diaconescu a ţinut să mulţumească jurnaliştilor pentru "veşnicele" lor întrebări, şi precizând că nu e cazul să se retragă.

"Vă mulţumesc pentru aceste veşnice întrebări, nu e cazul", a spus social-democratul.

Întrebat de ce nu ar avea emoţii, vicepreşedintele PSD a replicat: "Nu ştiu, pentru că vă văd pe dumneavoastră aici, de aia".

×
Subiecte în articol: politic