x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Ilie Morega şi-a dat demisia din PNL

Dan Ilie Morega şi-a dat demisia din PNL

03 Iun 2010   •   00:00

Deputatul Dan Ilie Morega şi-a anunţat, astăzi, demisia din PNL, susţinând, într-o conferinţă de presă, că nu are nicio înţelegere cu un alt partid. "Demisionez astăzi din funcţia de preşedinte al PNL Gorj şi de membru al PNL şi rămân independent independent", a spus Morega.

El a exclus înscrierea în orice partid, dar nu şi colaborarea cu alte grupuri parlamentare pentru proiectele de lege în interesul cetăţeanului.

Morega l-a criticat pe preşedintele PNL Crin Antonescu, susţinând că acesta a manifetstat indiferenţă faţă de aleşi - parlamentari, primari, consilieri judeţeni.

În opinia lui Morega, PNL era înainte prima voce a opoziţie, iar acum este o "voce second-hand".

El a susţinut că vor mai pleca şi alţi parlamentari din PNL, informează Mediafax.

Deputatul Morega a mai spus că va vota moţiunea de cenzură a opoziţiei şi va rămâne un apropiat al parlamentarilor PNL.

Dan Ilie Morega a intrat în PNL Gorj în toamna anului 2004, când l-a susţinut pe Traian Băsescu la funcţia de preşedinte, fosta conducere a filialei fiind exclusă din partid în luna iunie a acelui an, după ce consilierii liberali din Consiliul Judeţean au votat alături de PSD. Morega a devenit liberal prin fuziunea PNL cu PNL Câmpeanu, el fiind până atunci, pentru scurt timp, preşedinte al filialei judeţene a PNL Câmpeanu.

Înaintea acestui partid, Morega a fost înscris în PRM, iar în primăvara anului 2000 a candidat pe listele fostei Alianţe pentru România la funcţia de primar al municipiului Târgu Jiu. În anul 1996 el a devenit prefect de Gorj cu susţinere din partea PDSR, până atunci el fiind consilier judeţean independent.

×
Subiecte în articol: politic