x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu: «Câinii de pază» ai regimului Băsescu, când aud «suspendare», latră «Voiculescu».!”

Dan Voiculescu: «Câinii de pază» ai regimului Băsescu, când aud «suspendare», latră «Voiculescu».!”

24 Noi 2011   •   14:07

Senatorul Dan Voiculescu a publicat, pe blogul personal, un comentariu referitor la "reactia furibunda a propagandei puterii" pe tema suspendarii presedintelui Traian Basescu.
Redam integral acest text:

"Intentia USL de a demara procedurile parlamentare privind suspendarea presedintelui a determinat o reactie furibunda din partea propagandei puterii. Si, pentru ca aparatul de represiune mediatica al regimului Basescu are idei putine, dar fixe, tinta predilecta a fost Dan Voiculescu. Am rasfoit zilele trecute revista presei: numele meu nu lipsea din niciunul dintre cele peste 50 de articole dedicate acestui subiect. Sunt mai multe explicatii pentru acest fenomen.
Va propun cateva variante si astept, cu interes, comentariile voastre.
1. Propaganda portocalie incearca in mod ridicol sa provoace o concurenta in cadrul USL.
2. Puterea doreste sa reduca o confruntare institutionala majora la un conflict personal, Voiculescu-Basescu.
3. Asocierea Suspendare-Voiculescu a devenit un reflex conditionat. "Cainii de paza" ai regimului Basescu, cand aud "suspendare", latra "Voiculescu".
4. Asa cum am mai sugerat, ziaristii arondati puterii sunt platiti in functie de numarul de felicsi din articol. Pe subiectul suspendarii, si-au asigurat primele de Craciun."

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu suspendare basescu