x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu: "Criza din USL, generată de preşedintele maestru al dezbinării, conflictului şi diversiunii"

Dan Voiculescu: "Criza din USL, generată de preşedintele maestru al dezbinării, conflictului şi diversiunii"

19 Dec 2013   •   17:01
Dan Voiculescu: "Criza din USL, generată de preşedintele maestru al dezbinării, conflictului şi diversiunii"

Criza din USL, după unii cea mai mare de până acum, a fost generată de acelaşi "preşedinte maestru al dezbinării, conflictului şi diversiunii", susţine preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

În opinia acestuia, criza din USL a fost depăşită "cu înţelepciune şi responsabilitate".

"Dorinţa revanşardă de a face rău românilor care l-au demis şi care îl detestă, ambiţia fără miză a lui Traian Băsescu sunt clinice şi au, de 9 ani, efecte nocive pentru cetăţeni şi pentru economie. În spatele unui deziderat populist se ascunde laşitatea şi neputinţa unui preşedinte care a pierdut tot şi a cărui ultimă şansă de a fi băgat în seamă e să producă conflict total între PSD şi PNL, Guvern şi presedinte, preşedinte şi Parlament. Felicit liderii Uniunii Social Liberale pentru că au dat dovadă, şi de această dată, de echilibru şi responsabilitate şi au înţeles că ducerea la îndeplinire a speranţelor românilor este mai importantă decât orice ambiţie politică", a scris Voiculescu, joi, pe blogul personal.

El şi-a exprimat convingerea că, în continuare, obiectivele trebuie adaptate la realităţile şi nevoile lumii în care trăim, fără însă a uita că niciun proiect instituţional nu e mai important ca realitatea care l-a produs.

"România trebuie să continue pe drumul pe care a plecat în ceea ce priveşte creşterea economică, deschiderea internaţională şi reconcilierea socială", a completat Dan Voiculescu.

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu blog dan voiculescu