x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu: Doi miniştri s-au ascuns la votul privind bugetul Ministerului de Interne .

Dan Voiculescu: Doi miniştri s-au ascuns la votul privind bugetul Ministerului de Interne .

25 Mai 2011   •   10:20

Senatorul Dan Voiculescu a analizat succint esecul din Parlament al Coalitiei de guvernare, care nu a putut adopta un proiect de lege al Guvernului, desi PDL si-a convocat la vot toti ministrii parlamentari.

«Pe langa cei aproximativ 20 de deputati ai Puterii, care nu au votat pentru adoptarea proiectului, au mai existat cateva cazuri extrem de interesante, care, pana acum, au trecut neobservate: doi deputati PDL si doi ministri, prezenti ieri in plenul Camerei Deputatilor, nu s-au inregistrat in sistemul electronic de vot exact cand se vota aceasta lege. In schimb, au fost prezenti si au votat constiincios atat proiectul care a precedat aceasta lege, cat si pe cel votat imediat dupa. Se poate verifica pe listele publicate pe site-ul Camerei Deputatilor. Numele ministrilor: Elena Udrea si Gabriel Oprea. In conditiile in care au fost adusi in Parlament special pentru acea lege, neparticiparea la vot a fost, in mod evident, un act deliberat, o strategie minutios coordonata.

Faptul ca deputatii din Grupul Minoritatilor sunt acuzati pentru esecul Puterii de ieri, in conditiile in care unii deputati si ministri PDL s-au ascuns de la vot, demonstreaza modul in care regimul Basescu isi manipuleaza partenerii.

Concluzia este relativ simpla: cineva se pregateste sa il schimbe pe domnul Boc si are nevoie de "motive obiective". Foarte curand, acel cineva ne va anunta, printre lacrimi, ca "Emil si-a facut datoria si acum se poate retrage la partid".

Chiar si in aceste conditii, salut respingerea disponibilizarilor din Ministerul de Interne."

×