x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dan Voiculescu: "Propaganda puterii munceşte, nu gândeşte"

Dan Voiculescu: "Propaganda puterii munceşte, nu gândeşte"

10 Oct 2011   •   21:00
Dan Voiculescu: "Propaganda puterii munceşte, nu gândeşte"

Senatorul Dan Voiculescu a publicat ieri pe blogul personal un text intitulat "Propaganda puterii munceste, nu gandeste", in care arata ca, gestul sau de a da publicitatii o nota semnata de Vasile Caciula, unul dintre securistii care s-au ocupat de urmarirea angajatilor fabricii de comert exterior Vitrocim, i-a bulversat pe cei care se ocupa cu propaganda puterii.

"Ei au ordin sa-l atace pe Voiculescu cu povestea Felix-Securitate chiar daca justitia a infirmat toate acuzatiile la adresa mea, pastrand ca unic argument o comunicare despre un strain care incerca sa ma determine sa fug din tara. Vineri, remarcam pe blog ca securistul care m-a urmarit cand lucram la Vitrocim si a dat zeci de note despre mine pare sa fi ajuns in echipa de juristi care transeaza situatia de la Realitatea. De altfel am publicat chiar si o nota semnata de Vasile Caciula, aflata in dosarul meu de urmarit de Securitate. Acest fapt a bulversat total propaganda puterii. Cum, Voiculescu a fost urmarit de Securitate? A fost victima a unui ofiter de securitate care il turna sistematic? Pentru oameni care de peste 5 ani recita «balada lui Felix», acest adevar este inaccesibil. E prea mult, le depaseste puterea de intelegere. Lor le recomand sa intrebe la CNSAS despre dosarul de urmarit al lui Dan Voiculescu. Sa-l citeasca si se vor lamuri. Trebuie doar sa cunoasca alfabetul. Atat", scrie Dan Voiculescu.

In nota CNSAS data publicitatii vineri, Vasile Caciula stabileste un plan de supraveghere operativa care il vizeaza pe Dorin (nume de cod dat lui Dan Voiculescu). Printre masuri se numara "interceptarea corespondentei purtate de DORIN la domiciliu si la locul sau de munca, controlarea discutiilor sale cu partenerii suspecti prin masuri AEB (la tratative si in oras), instalarea unui post AST la domiciliul lui DORIN pentru depistarea legaturii sale cu partenerii de afaceri, natura lor, intalnirile fixate etc., punerea sa in filaj pe momente operative (cand vor fi in tara legaturile sale externe suspecte)".

×
Subiecte în articol: Dan Voiculescu