x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă: Anul Centenar nu înseamnă jigniri, nu înseamnă scindare, nu înseamnă să îndemni la violenţă

Dăncilă: Anul Centenar nu înseamnă jigniri, nu înseamnă scindare, nu înseamnă să îndemni la violenţă

31 Aug 2018   •   19:45
Dăncilă: Anul Centenar nu înseamnă jigniri, nu înseamnă scindare, nu înseamnă să îndemni la violenţă

Anul Centenar nu înseamnă jigniri, scindare şi să îndemni la violenţă, a afirmat prim-ministrul Viorica Dăncilă, vineri, la Şcoala Politică de Vară a Organizaţiei Femeilor Social Democrate (OFSD). 

"Anul Centenar nu înseamnă jigniri, nu înseamnă scindare, nu înseamnă să îndemni la violenţă. Ce se întâmplă acum este greu de înţeles pentru noi. (...) Toţi vom răspunde pentru ceea ce facem. Iar unii trebuie să răspundă că au înlocuit proiectele cu plângerile penale, că încearcă să-şi facă lobby pentru propriile persoane, nu pentru România şi români", a declarat Dăncilă. 

Totodată, Dăncilă a precizat că este pentru prima dată în istorie când un prim-ministru are dosar penal pentru un act diplomatic cu un stat cu care are un parteneriat strategic. 

"Oare asta vrem să însemne România, oare asta vrem pentru viitor?", a spus Dăncilă. 

Şefa Executivului a transmis un mesaj Opoziţiei: "Dragi colegi din Opoziţie, câştigaţi încrederea românilor, iar încrederea românilor se câştigă prin proiecte, nu prin jigniri". AGERPRES

×
Subiecte în articol: viorica dancila