x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă - despre personalităţile feminine care o inspiră: Regina Maria, Ana Aslan, Ecaterina Teodoroiu

Dăncilă - despre personalităţile feminine care o inspiră: Regina Maria, Ana Aslan, Ecaterina Teodoroiu

21 Noi 2019   •   20:50
Dăncilă - despre personalităţile feminine care o inspiră: Regina Maria, Ana Aslan, Ecaterina Teodoroiu
Sursa foto: Foto Lucian Alecu

Liderul PSD, Viorica Dăncilă, a afirmat, joi, că între personalităţile feminine din România care pot reprezenta un model şi care o inspiră se numără pe Regina Maria, Ana Aslan, Ecaterina Teodoroiu, pentru modul în care şi-au apărat ţara şi s-au implicat.

„În primul rând, Regina Maria, Ana Aslan, sunt foarte multe femei care pot reprezenta un model, nu numai pentru mine ca femeie, dar şi pentru bărbaţi, pentru că modul în care s-au comportat, modul în care şi-au apărat ţara, modul în care s-au implicat, cred că merită admiraţia tuturor românilor. Ecaterina Teodoroiu, sunt multe femei care merită aprecierea noastră a tuturor”, a declarat Dăncilă, într-o conferinţă de presă, întrebată care ar fi trei personalităţi femei din istoria României, care au avut un impact major în societatea românească şi care o inspiră şi pe ea.

Întrebată dacă se consideră un model pentru femeile din România, preşedintele PSD a spus: „Acest lucru nu trebuie să-l stabilesc eu, eu nu am această aroganţă şi nu-mi place niciodată să vorbesc despre mine”.

„Eu cred că acest lucru trebuie să-l decidă femeile din România, pentru că fiecare are lucruri bune, are lucruri mai puţin bune, important este să preluăm de la toţi lucrurile bune”, a adăugat Dăncilă.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă