x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Dăncilă: România este pregătită pentru un președinte femeie

Dăncilă: România este pregătită pentru un președinte femeie

16 Oct 2019   •   15:08
Dăncilă: România este pregătită pentru un președinte femeie

România este pregătită pentru un preşedinte femeie, este stat membru UE şi NATO şi întotdeauna a avut deschidere şi viziune, a declarat liderul social-democraţilor, Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale.

"România este pregătită pentru un preşedinte femeie. Suntem stat membru al Uniunii Europene, suntem membru NATO, suntem o ţară care întotdeauna am avut deschidere şi viziune şi cred că acest lucru va fi demonstrat în votul din 10 noiembrie. Mai mult decât atât, cred că România este pregătită pentru un preşedinte femeie pentru că, aşa cum ştim, în fiecare familie femeia este cea care administrează treburile casei, femeia este cea care se ocupă de gospodărie, care are grijă de soţ, de copii, de părinţi. Cred că am putea să ne gândim la acest lucru şi din punct de vedere al femeii preşedinte, care îşi vede cetăţenii din ţară ca pe propria familie, aduce echilibru, unitate în această mare familie şi elimină această dezbinare şi, bineînţeles, munceşte, aşa cum munceşte o femeie în familie, munceşte în permanenţă, nu după patru ani de zile să îţi reaminteşti că ai anumite treburi de făcut, se implică, este în mijlocul oamenilor şi cred că toate aceste argumente sunt în sprijinul celor afirmate de mine că România este pregătită pentru un preşedinte femeie", a precizat aceasta.

Viorica Dăncilă a vizitat Spitalul din Feteşti unde a vorbit cu personalul medical şi cu pacienţii. La finalul vizitei, candidatul PSD a discutat şi cu simpatizanţii care o aşteptau la ieşire şi s-a fotografiat cu aceştia.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Viorica Dăncilă