x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Daniel Fenechiu intenționează să candideze la Primăria Capitalei

Daniel Fenechiu intenționează să candideze la Primăria Capitalei

09 Apr 2016   •   15:13
Daniel Fenechiu intenționează să candideze la Primăria Capitalei

Preşedintele PND, Daniel Fenechiu, a declarat sâmbătă că va candida la Primăria Capitalei, precizând că săptămâna viitoare va organiza o conferinţă de presă în cadrul căreia va anunţa şi priorităţile campaniei sale electorale. 

"Cu siguranţă, da. Săptămâna viitoare o să fac o conferinţă de presă şi o să vă anunţ şi care sunt cele cinci priorităţi ale campaniei mele electorale. Deocamdată, nu candidez. Nu mi-am anunţat candidatura, mi-am anunţat intenţia în urmă cu ceva vreme şi cred că în curând o să-mi anunţ şi candidatura în ipoteza în care nu apare peste noapte un membru din PND mai bun ca mine sau nu vine cineva să se înscrie cu o notorietate mai bună şi care să mă onoreze să fac pasul lateral", a afirmat Fenechiu, la Congresul PND, răspunzând unei întrebări pe această temă. 

Cât priveşte alianţele partidului în perspectiva alegerilor locale, Fenechiu a spus că organizaţiile de partid au libertatea de a acţiona în acest sens. 

"Am lăsat libertate organizaţiilor să facă alianţe. În PND funcţionează autonomia. Nu se va decide la Bucureşti, nu o să spun la Bucureşti: faceţi alianţă cu PNL-ul că am vorbit eu cu Gorghiu sau cu PSD-ul că am vorbit eu cu Dragnea. Pur şi simplu, fiecare unde va găsi posibilitatea să-şi fructifice proiectul propus va face majoritatea cu partidul care va susţine proiectul nostru", a spus Fenechiu. 

 

Sursa: AGERPRES

 

×