x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică De ce soția penelistului Frunzăverde s-a înscris în ALDE

De ce soția penelistului Frunzăverde s-a înscris în ALDE

05 Oct 2016   •   13:01
De ce soția penelistului Frunzăverde s-a înscris în ALDE
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Doina Frunzăverde, soția fostului președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin și vicepreședinte al PNL, Sorin Frunzăverde, s-a înscris în Alianța Liberalilor și Democraților și ar putea candida pentru Senat, potrivit pressalert.ro.

Neimplicată până acum în politică, Doina Frunzăverde consideră că activitatea de la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița o recomandă pentru acest pas și spune că a ales această formațiune datorită lui Călin Popescu Tăriceanu, „singurul care a alocat fonduri substanțiale pentru regiuni”.

„Am ales să intru în politică pentru că vorbim de profesionalizarea Parlamentului și ne dorim cu toții să profesionalizăm Parlamentul. Cu siguranță, activitatea mea de până în prezent mă recomandă pentru acest pas. Am ales ALDE pentru că, dintre toate partidele de la ora actuală, este singurul care a alocat fonduri substanțiale pentru regiuni prin Călin Popescu Tăriceanu. Nu poate fi mai greu decât într-un colectiv de 100 de cadre didactice universitare. Faptul că sunt soția unuia dintre puținii politicieni autentici din ultimii 25 de ani de talie nu numai regională, națională, europeană și nu numai, sigur că a contat și în ceea ce a văzut presa locală și în ceea ce a constituit, desigur, deliciul unui grup destul de restrâns de cititori ai unor publicații foarte pornite în acest sens. În toți acești ani, am trăit politica în casă, dar nu ne-am amestecat domeniile de activitate. Până acum, soțul meu a făcut politică. De acum încolo, am ales eu să fac politică. Fiind soție de politician, l-am văzut cum a gândit și a acționat, întotdeauna pentru binele comunităților. Dacă voi fi politician și dacă județul Caraș-Severin va hotărî să mă trimită, prin cetățenii săi, în Parlament, voi fi în primul rând un parlamentar prezent și activ. Vocea Caraș-Severinului se va auzi cu siguranță în Parlamentul României. Voi acționa în interesul cetățenilor din acest județ, îi voi consulta pe toate proiectele de legi, care ne interesează. Ca rector al UEM, în opt ani, un singur parlamentar din acest județ, și nu din acest mandat, m-a întrebat cu privire la un proiect de lege. Cu siguranță, totul va fi așa cum am văzut la Sorin: în interesul cetățenilor”, a declarat Doina Frunzăverde, citată de expressdebanat.ro.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2016/10/sotia-baronului-frunzaverde-s-inscris-alde-vezi-cum-justifica-mutarea/

×
Subiecte în articol: doina frunzăverde sorin frunzaverde