x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Făgădău își completa dosarul de candidat, când a aflat că DNA l-a trimis în judecată

Făgădău își completa dosarul de candidat, când a aflat că DNA l-a trimis în judecată

21 Oct 2020   •   19:25
Făgădău își completa dosarul de candidat, când a aflat că DNA l-a trimis în judecată
Sursa foto: Hepta

Fostul primar al Constanței, trimis în judecată de DNA, alături de Radu Mazăre și alți funcționari, în dosarul construcțiilor ilegale, a demisionat din PSD.

Decebal Făgădău a scris, astăzi, pe Facebook, că a aflat că dosarul construcțiilor ilegale a fost trimis în judecată în timp ce își completa dosarul de candidat pentru un loc eligibil în Parlamentul României. El se consideră nevinovat.

„Astăzi (miercuri – n.r.) am aflat din presă că DNA m-a trimis în judecată într-un dosar în care sunt acuzat de o faptă pentru care nu mă fac vinovat. Am primit vestea în timp ce îmi completam dosarul de candidat pentru un loc eligibil în Parlamentul României. Am fost, sunt și voi fi un om corect și demn, indiferent de circumstanțe. Și nu voi accepta să le fac rău celor din jurul meu sau să ies cu capul plecat! Demisionez din Partidul Social Democrat”, scrie Făgădău.

Foștii primari Radu Mazăre și Decebal Făgădău, ultimul, la data faptelor, viceprimar, au fost trimiși în judecată de DNA, miercuri, alături de alți funcționari, acuzați că au reautorizat construirea unui imobil de lux pe plaja din Mamaia, deși, anterior, instanța anulase autorizația.

×
Subiecte în articol: decebal fagadau